Fulya Mah. Ortaklar Cad. No:47/1 Şişli / İSTANBUL

Bodrum Bekarlığa Veda Partisi Organizasyonu

Bodrum Bekarlığa Veda Partisi Organizasyonu

Bekarlığa veda Partisi; batılı kaynaklara göre 19. Yüzyılda damadın babası tarafından düzenlenen mini bir parti olarak gerçekleştirilmekteydi. Gelin ve Damadın şerefine kadeh kaldırma amacını taşıyan bu etkinlik geçen zaman içinde gelişerek boyut değiştirdi. İlk zamanlarda sadece damat için gerçekleştirilen bu parti artık gelin içinde gelinin arkadaşları veya kız kardeşi tarafından gerçekleştirilmektedir. Kadın ve erkeğin evliliğe adım atacakları son günlerinde bekar olarak geçirecekleri son bir eğlence amacı ile organize edilen bu parti çeşitli eğlenceler, oyunlar ve hediyeler ile renklendirilmektedir.

Damadın veya gelinin arkadaşları tarafından belli bir mekan aramadan yapılan bekarlığa veda geceleri genelde yakın arkadaşların katıldığı ve anılarında tazelendiği bekarlığı anma partisi olarak değerlendirilmektedir. Bekar günlerinde yapılan çılgınlıklar, çapkınlıkların hatırlandığı bu gece de eğlence için çeşitli alternatifler bulunurken bu hizmeti internet üzerinde rastgele yapacağınız arama ile yapmanız partinizin berbat olmasına neden olabilir. Ayrı bir uzmanlık alanı olan parti organizasyonu ehil kişiler tarafından yapılmadığı takdirde bir dolu sorunu peş peşe getirmektedir. İşte bu yüzden 25 yıldır eğlence sektörünün liderliğini elimizde bulundurmaktayız. Bodrum Bekarlığa Veda Partisi Organizasyonu olarak verdiğimiz hizmetlerde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ödün vermeyen ekibimiz sizleri hayalinizde ki partilerle buluşturmakta. Zaman ve mekanın öneminin bulunmadığı hizmetlerimizde dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde uzak yakın fark etmeden bekarlığa veda partilerinizi düzenlemekteyiz.

Bodrum Bekarlığa Veda Partisi Organizasyon Seçenekleri

Bodrum Bekarlığa Veda Partisi Organizasyonu sizlere bir çok seçenek sunmakta. Öncelikle konseptini belirleyeceğiniz bekarlığa veda partiniz için mekana karar vermeniz gerekmektedir. Örneğin eviniz bir bekarlığa veda partisi düzenlemek isteyebilir sınırsız eğlence seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Havuz Başında bir parti istiyorsunuz ama evinizin havuzu bulunmamakta, bizler sizin için konuyu çoktan çözdük. Sizler mayo ve bikinilerinizi hazırlayın. Belki bir tekne güvertesinde arkadaşlarınız ile gönlünüzce eğlenerek bekarlığa veda etmek isteyebilirsiniz. 30 kişilik kapasiteli teknelerimiz sizleri beklemekte. Belki orman içinde bir kamp yaparak bekarlığa veda gecenizi değerlendirmek ama çılgınlıktan da geri kalmak istemiyorsunuz size düşen kamp yerini bize göstermek.

Geri kalanı tecrübeli ekibimiz halledecektir. Birçok mekan ve eğlence anlayışı ile verdiğimiz hizmetlerin sonu gelmezken özünde ikiye ayrılan bu parti seçenekleri bu ayrım ile de değişkenlikler göstermektedir. Damat ve Gelin için ayrı ayrı yapılan bu bekarlığa veda partilerinde farklı eğlence imkanlarını sizlere sunmaktayız. Erkekler genelde yakın dostları ile düzenledikleri bekarlığa veda partilerinde gülerek eğlenerek zaman zaman hüzünlenerek veda partilerini tamamlamaktadırlar. Barbekü başında verilen veda partisinde önce yemek sonra denendikten sonra belki bir dansöz sahne alırken damadın arkadaşlarının verdiği hediyeler ile gecenin finali yapılabilir. Fakat kadınlar hayatın temelinde olduğu gibi bu bekarlığa veda partilerinde de oldukça üretken olmaktadırlar. Mekanın fark etmediği bu seçeneklerde gelinin yakın arkadaşlarının katıldığı bu partilerde lingerie shower dahil bir çok etkinlikle karşılaşabilmekteyiz.

Gelinin yakın arkadaşlarının düğün gecesi ve balayında kullanılacak seksi iç çamaşırları hediye ettiği bu etkinlik eğlenceli müstehcen bir eğlence halini alabilmekte. Gece boyunca bir çok anının yeniden canlandığı eğlencelerde dans olmazsa olmazımız. Ancak bu dans katılan konuklar tarafından gerçekleştirilirken çılgınlık sınırlarını zorlamak için dans seçenekleri değerlendirilebilmektedir. Örneğin bir erkek dansçı ile coşan misafirleriniz ile bekarlığa ve edeceğiniz bu gecenin ölümsüz olmasını sağlayabilirsiniz. Elbette ki gece sonunda gerçekleştirilecek oyunların en iyisine gelmek lazım. Kadınlar arasında ‘ben asla…’ ile başlayan bir cümle kurarak hayatı boyunca yapmadığı bir şeyi söyleyen arkadaşınızın bu anlattığını bir başka arkadaşınız yapmadıysa sıra cezaya gelir. Burada her şey sizin hayal gücünüze kalmıştır.

Bodrum Bekarlığa Veda Partisi Organizasyon Rezervasyon

Yakında gireceğiniz dünya evi sizlerin yepyeni bir hayata bir başkası ile başlamanızı sağlamakta. Eski hayatınızda birçok anıyı yanınızda taşıyacağınız bu yeni yaşama geçmeden önce gerçekleştireceğiniz bekarlığa veda gecenizi sorunsuz olarak düzenlemek için internet sayfamızı ziyaret ederek sunduğumuz hizmetleri inceleyebilir almak istediğiniz hizmete karar verebilirsiniz. Müşteri ilişkileri uzmanımızı arayarak bekarlığa veda gecenizin yapılacağı yerin konumunu ve istediğiniz konsepti anlatarak parti hazırlıklarına başlayabilirsiniz. Telefon görüşmenizden sonra organizasyon sorumlumuz size ulaşarak bekarlığa veda partinizin detaylarını sizlerle paylaşacak ve gerekli rötuşların yapmanız sağlanacaktır. Mekandan eğlence ve ikramlara kadar her detayın tarafımızdan çözümleneceği bekarlığa veda geceniz düzenlemek için bizi şimdi arayınız

Bodrum Bekarlığa Veda Partisi Organizasyonu

İlgili Mesajlar

DESTEK
dansöz kiralama yat kiralama bodrum lüks yat kiralama bodrum lüks villa kiralama bodrum villa kiralama Bodrum Yacht Charter dansçı kiralama